top of page
nina-mercado-e9YFrEBWit8-unsplash.jpg

Ons doel is jouw droom maatwerk camper

  ZELFVOORZIENEND  | ONE OF A KIND | ZORGVULDIG GEKOZEN | RDW GEKEURD  

Alle CabinVans zijn volledig van hout.  Ieder interieurdeel maken wij zelf van Berkenhout. Zélfs de lades! De afwerking van het interieur kan ook worden aangepast naar wens. Zo kun je kiezen welke kleur stof je wil hebben voor de bankjes, de gordijnen die jij het tofst vindt, welke kleur je de keuken wil hebben en zelfs welke stof je op de voorstoelen wil hebben! Compleet customizable dus! 

 ZELFVOORZIENEND 

Alle CabinVans zijn zelfvoorzienend door het mega zonnepaneel wat er op het dak ligt. Daarnaast zijn er altijd grote accu’s geplaats (200Ah +) waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je koelkast aan het ontdooien is! Je kunt hierdoor dus non-stop op het strand blijven staan zonder ook maar een snoer in te hoeven pluggen.

 ZORGVULDIG GEKOZEN | RDW GEKEURD 

Alle CabinVans worden totaal binnenstebuiten gekeerd! Bij aanschaf (door jou of door ons) breng ik ze naar onze vaste garage voor een technische keuring. Zaken die slijtage vertonen worden preventief vervangen en al de roest (als die er is) wordt eruit geslepen, gelast, behandeld, geplamuurd en gespoten. Op deze manier zijn de busjes zowel optisch als technisch in de goede conditie en kun jij straks zorgeloos shinen in de zomer!

PERSOONLIJK | GEMAAKT ZOALS JIJ HET IN GEDACHTE HEBT!

Een CabinVan is gemaakt voor jou! Wij denken mee met jouw plannen en bouwen de bus die jij in gedachte hebt. Wil je meehelpen? Dan kan dit ingepland worden om écht te zien en te voelen hoe jouw bus gebouwd is. Naast deze dagen is er vrijwel altijd een personaliseerdag. Deze is aan het einde van het bouwproces gepland en hierbij geef jij zelf de laatste hand aan jouw bus. Wij verzorgen de koffie, de lunch en de expertise en jij maakt bijvoorbeeld samen met ons dat ene kruidenrekje wat je voorbij hebt zien komen in een bus op internet of op de camping!